A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

60 девайсів для закладів освіти громади

Дата: 22.03.2024 14:37
Кількість переглядів: 62

Ми живемо в час активного розвитку інформаційних технологій, де телефон, комп’ютер, планшет та інші гаджети стали важливими елементами сучасного суспільства. Без цих пристроїв не обходиться практично жодна сфера життя людини, ми використовуємо їх і для роботи, і для дозвілля. Крім того, при правильному підході, смартфони, планшети і ноутбуки є відмінними помічниками в освітньому процесі, а також можуть стати потужним інструментом для підвищення якості й ефективності навчання. Завдяки багатофункціональності та мобільності таких пристроїв можна забезпечувати неперервність навчального процесу, дозволяючи продовжити навчання не тільки в школі, але й за її межами.

За спряння французьких партнерів з регіону Іль-де-Франс, а також організації Fédération Nationale de Protection Civile заклади освіти громади отримали 60 девайсів, які було розподілено серед опорних закладів освіти, Ісайківською гімназією та інклюзивно-ресурсним центром.

Отримані планшети будуть використовуватися під час освітнього процесу, а також для організації індивідуальних корекційно-розвиткових занять з дітьми з особливими освітніми потребами.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень