A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Юні ДЮПРці тренуються, щоб стати справжніми рятувальниками

Дата: 22.03.2024 09:11
Кількість переглядів: 18

Зацікавити молодь та відірвати її від гаджетів - в наш час це неабиякий виклик для освітян і для рятувальників. А зацікавити юних пожежних...для цього вже потрібно щось нове і незвичне. Сьогодні до рятувальників міста Богуслав завітали учні школи № 3 «Мала академія наук», а саме юні ДЮПРці з команди “Стихійники”. Саме члени цього молодіжного руху є активними помічниками вогнеборців. 

Діти не лише знайомляться з професією рятувальника, а активно пропагують основи безпеки життєдіяльності серед однолітків на власному прикладі.
Школярам провели о
знайомчу екскурсію пожежною частиною.
Юні рятувальники вдягали бойовий одяг на швидкість, тренувалися робити бойове розгортання та подавали воду. Активно вчилися встановлювати пожежні колонки на гідрант і зрозуміли, як це важливо, щоб водопровідна система працювала, бо її поломка це не лише відсутність води вдома, це перш за все неможливість ліквідувати пожежу та врятувати чиєсь життя.

Діти з захопленням робили все, чому навчали рятувальники та уважно слухали як правильно діяти в тій чи іншій ситуації. Можна сміливо констатувати той факт, що такі заняття не лише цікаві, а неймовірно корисні: здобуті нові безпекові навики, нові відкриття та навички професії пожежного.

ГУ ДСНС України у Київській області


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень