A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Музичний розвиток дітей дошкільного віку

Дата: 15.03.2024 13:20
Кількість переглядів: 27

15.03.2024 року на базі Богуславського ЗДО (ЦРД) №4 «Казка» відбувся методичний захід «Практичне заняття»  з теми: “Музичний розвиток дітей дошкільного віку через призму інноваційних технологій”, в ході якого було розглянуто та обговорено ряд питань:

  1. Перегляд музичного заняття «Морський круїз. У пошуках сердечка для матусі» (Кудак Т.Ю., музичний керівник, Рогоман Н.Г., вихователь старшої групи «Зірочка»)
  2. Інноваційні технології в музичному вихованні дошкільників (доповідь, Красюк Т.О., музичний керівник)
  3. Музично ритмічна вправа з клавесами «Бунт на кораблі» (Дяченко Н.А., вихователь – методист)
  4. Підведення підсумку практичного заняття. Надання індивідуальних консультацій та рекомендацій. (Злочевська В.В., спеціаліст 1 категорії  соціально-гуманітарного управління  ВК БМР)      

З  метою реалізації освітніх завдань учасники методичного заходу  розробили  рекомендації:

1. Створити предметно – розвивальне середовище в закладах дошкільної освіти та умови для формування  музичних здібностей дітей дошкільного віку.

2. Навчити дітей розумітися в особливостях музики як виду мистецтва, свідомо акцентувати їх увагу на засобах музичної виразності  (темп, динаміка) розрізняти музичні твори по жанру, характеру.

3. Забезпечити кожній дитині активну позицію, стимулювати її розвиток музичних здібностей, формувати стійкий інтерес до пізнання музики і себе в ній.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень