A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Семінар-практикум: яким може бути STEM-урок математики та фізики

Дата: 12.03.2024 16:25
Кількість переглядів: 53

12.03.2024 року на базі ОЗО Богуславський НВО «Ліцей №3- МАН» відбувся семінар - практикум для вчителів фізики та математики з теми: «Формування математичних компетентностей під час використання лінійної функції при розв’язуванні компетентнісних задач, лабораторних робіт з фізики (визначення залежності між силою тертя- ковзання і силою тяжіння під час руху тіла по горизонтальній поверхні) в творчих завданнях на STEM-уроках». 

В ході семінару були проведені уроки в 7-А (пілотному НУШ) класі з математики «Формування математичних компетентностей про лінійну функцію та її застосування при розв’язуванні компетентнісних задач» (вчитель Лісова Л.П.), з фізики «Визначення залежності між силою тертя- ковзання і силою тяжіння під час руху тіла по горизонтальній поверхні» (вчитель Колюка Л. Я.) та закріплення знань про лінійну функцію на STEM-уроці (вчитель Шкарбан С.О.).                                                   

На засіданні круглого столу учасники семінару обговорили успіхи та проблем навчання в 7- А (пілотному НУШ) класі та 5-6 класах НУШ та виробили рекомендації для вчителів математики та фізики закладів освіти.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень