A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Звернення Обухівського РУ ГУ ДСНС України у Київській області

Дата: 26.02.2024 13:37
Кількість переглядів: 24

Шановні жителі Богуславської МТГ! Обухівське РУ ГУ ДСНС України у Київській області вкрай стурбоване, що з приходом тепла та сонячної погоди, не зважаючи на вжиті заходи щодо попередження пожеж, жителями Богуславської територіальної громади почався сезон випалювання сухої рослинності.  Підрозділами пожежної охорони з початку 2024 року на території Богуславської територіальної громади здійснено 2 бойових виїзди на пожежі пов’язані з горінням трав’яного настилу на відритій території. Звісно ж причинами виникнення вищезазначених пожеж являється необережне поводження з вогнем громадянами.

Для доведення статистики притягнення винних осіб до адміністративної відповідальності нагадуємо, що в період з 01 січня 2023 року по 31 грудня 2023 року за самовільне випалювання сухої рослинності до адміністративної відповідальності за статтею 77-1 кодексу України про адміністративне правопорушення (далі - КУпАП) було притягнуто 15 осіб на суму 45 900 грн, за порушення правил пожежної безпеки в лісах до адміністративної відповідальності за статтею 77-1 КУпАП було притягнуто 1 особу на суму 1530 грн, а за порушення правил пожежної безпеки в Україні за статтею 175 КУпАП було притягнуто 2 особу на суму 6800 грн.

Також Обухівське РУ ГУ ДСНС України у Київській області звертається до жителів громади не бути байдужими до того, як несвідомі громадяни палять листя, суху траву або сміття. У разі виявлення фактів спалювання опалого листя та побутових відходів необхідно звертатися за телефонами:

- 101 – Державна служба України з надзвичайних ситуацій.

- 102 – Національна поліція.

Вкотре закликаємо громадян бути розсудливими та обачними, своїми діями ви забруднюєте довкілля, а також наносите непоправної шкоди природі!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень