A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

20 лютого - День вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні...

Дата: 20.02.2024 08:09
Кількість переглядів: 26

    20 лютого 2024 року - десята річниця вшанування пам'яті Героїв Небесної Сотні. Людей, які загинули у боротьбі за ідеали демократії та європейське майбутнє. Ця дата стала символом незламної волі українського народу, його      готовності боротися за свої права та гідність. Однак він є також трагічною сторінкою в історії України, коли мирні протести на Майдані перетворилися на кровопролитну боротьбу за майбутнє країни. 

 20 лютого в Україні є символічно важливою датою, оскільки вона пов'язана з   подіями під час Революції Гідності 2014 року.

Цього дня в Богуславі відбулося урочисте покладання квітів до пам’ятного знака Героям Небесної Сотні, в якому взяли участь представники закладів культури, освіти та соціально-гуманітарного управління виконавчого комітету Богуславської міської ради.

Також з метою гідного вшанування подвигу Героїв Небесної Сотні, які віддали своє життя за вільну та незалежну Україну в закладах загальної середньої освіти проведено: лінійки пам’яті «Залишаємося гідними своїх героїв», «Небесна сотня:  Герої не вмирають»; виховні години «Час плине, а пам’ять залишається», «День пам’яті Небесної сотні», «У нашій пам’яті вони назавжди залишились», «Хай палають свічки пам’яті загиблих Героїв Небесної Сотні»; організовано тематичні книжкові виставки.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень