A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Іграшки для вихованців дитсадочків і дитбудинку «Оберіг» від землячок Інги та Людмили МАМУТ

Дата: 30.01.2024 16:29
Кількість переглядів: 30

У маленьких жителів Богуславської громади, вихованців дитсадочків і дитбудинку «Оберіг», цей тиждень розпочався з неповторних яскравих вражень від отриманих іграшок (більше 100 яскравих, сучасних, пізнавальних цікавинок). Найбільшою втіхою для нас дорослих - спостерігати за щасливим блиском в дитячих оченятах, а ці радісні емоції нашим малюкам подарували землячки Інга та Людмила МАМУТ.

Інга МАМУТ народилася та провела дитячі роки в мальовничому Богуславі, але вже більше як 20 років її родина переїхала на постійне проживання до США. Та страшні події в Україні не залишили їх з мамою Людмилою байдужими до викликів сьогодення. «З жахом собі уявляємо, як в ХХІ ст. малеча вимушена годинами просиджувати в укритті під час повітряних тривог... і тому вирішили щоб хоч трішки наповнити життя маленьких українців яскравими фарбами» поділилися своїми переживаннями Інга з Людмилою.

Тож, щиро дякуємо нашим землячкам Інга та Людмила МАМУТ за ваше милосердя, за вашу турботу і підтримку в такий складний час, за те що даруєте свою любов рясно всіяну зерном надії і віри в нашу ПЕРЕМОГУ в наше МАЙБУТНЄ. ДЯКУЄМО...

Начальник відділу культури, молоді та спорту

Тетяна КУЦЕНКО


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень