A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Звітуємо за тиждень

Дата: 13.08.2021 17:03
Кількість переглядів: 96

Протягом робочого тижня (09-13 серпня) соціально-гуманітарним управлінням ВК БМР було здійснено наступні заходи:

начальником управління видано 8 нормативно-правових акти;

на прийомі була 1 особа;

спеціалістами управління опрацьовано 37 листів вхідної документації, надано 31 відповідь, підготовлено та надіслано статистичну звітність до департаментів;

заключено 35 договорів та підписано 2 додаткові угоди;

здійснено виплату заробітної плати за І половину серпня;

відділом соціального захисту населення прийнято та передано до Богуславського відділу УСЗН Обухівської РДА для подальшого опрацювання:

- 32 заяви з необхідними документами для призначення різних видів допомог та сформовані електронні справи;

- 11 заяв з необхідними документами для призначення пільг на житлово – комунальні послуги та сформовані електронні справи;

- 15 заяв з необхідними документами для призначення житлової субсидії та сформовані електронні справи;

- 6 заяв на оздоровлення від осіб, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, 2 заяви від осіб з інвалідністю загального захворювання.

- проведено 6 обстежень та складено акти на предмет спільного проживання заявника та особи, яка потребує догляду для призначення компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги на непрофесійній основі;

- виплачено кошти грошової компенсації учаснику бойових дій, особі з інвалідністю 2 групи з метою придбання житла.

11 серпня проведено перший етап конкурсу на зайняття вакантної посади керівника комунальної установи «Центр надання соціальних послуг»;

12 серпня начальник відділу освіти та начальник соціального захисту населення взяли участь у засіданні комісії з питань захисту прав дитини.

Щодня начальником відділу освіти проводилась робоча он-лайн нарада з актуальних питань щодо організації початку нового навчального року та вакцинації працівників закладів освіти.

з 11 по 13 серпня комісією управління (відділу освіти) було здійснено об’їзди закладів освіти з метою вивчення стану підготовки закладів освіти Богуславської міської ради до нового 2021/2022 навчального року;

13 серпня начальник соціально-гуманітарного управління взяла участь  у регіональному форумі «Реформа шкільного харчування» за участі Дружини Президента України Олени Зеленської.

Протягом тижня в комунальних закладах культури проведено ряд заходів, а саме: інтелект-кафе «Літнє меню для книголюбів» та конкурс малюнків «А я на морі…» (міська бібліотека-філія для дітей), бібліографічна закладка «Українське село – стан і перспективи» та правовий лікбез «Легальне працевлаштування молоді в Україні»/ до Міжнародного дня молоді з працівниками Богуславського бюро безоплатної правової допомоги (міська бібліотека для дорослих). В рамках обласного краєзнавчого проекту «Молоді імена Київщини» Алла Гутніченко та Віталій Ніщименко, читачі юнацької кафедри міської бібліотеки для дорослих, взяли участь у Обласному літературному патріотичному онлайн-читанні «Вільна і єдина – наша Україна».

В рамках реалізації на території Київської області соціального проекту програми Президента України «Здорова країна» відділ культури, молоді та спорту спільно з координатором Артемом Зозулею взяли участь у онлайн семінарі, який проходив 11 серпня.  

13 серпня у Дибинецькій сільській клубній філії відбувся святковий концерт з нагоди 10-річчя колективу «Гончарівна», а Хохітвянський старостинський округ гостинно зустрічав жителів громади на святковому заході до Дня села «Моє село – частина України», у якому взяли активну участь працівники культури. 

Працівники КЗ «Музеї історії Богуславщини» провели три екскурсії, та прийняли 38 відвідувачів. Триває підготовка зали Революції Гідності та АТО/ООС, а саме: написання текстів до інформаційних блоків, підбір світлин до тематичних блоків, фарбування стелі та стін, проведення освітлення, підготовка підкладок до вітрин, викладка експонатів по тематичних блоках. Оновлено (фарбування, ремонт) фасад музею-садиби І.М. Сошенка та благоустрій прилеглої території. Також проведені роботи по благоустрою прилеглої території Музею-садиби Марка Вовчка. Триває підготовка до проведення Літнього літературного читання, приуроченого до 136-ї річниці переїзду Марка Вовчка до Богуслава. На завершальному етапі підготовка до проведення заключного етапу конкурсу «Богуславська мініатюра».

На території базового комунального спортивного закладу «Колос» розпочалися ремонтні роботи по заміні трубопроводу з водопостачання.

Крім зазначених заходів у комунальних закладах культури триває організаційна робота з підготовки та відзначення Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці Незалежності України, а також Дня Богуславської громади. 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень