A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Шкільний автобус від Фонду міжнародної солідарності (SFPL) передано Вільховецькій гімназії

Дата: 14.11.2023 15:21
Кількість переглядів: 241

Здійснивши всі необхідні організаційні заходи, транспортний засіб, який на початку жовтня отримала Богуславська міська рада від польського Фонду міжнародної солідарності в рамках кампанії солідарності «Шкільні автобуси для України», нарешті прибув за місцем призначення.

Сьогодні, 14 листопада 2023 року, міський голова Віталій Хоменко у присутності начальника соціально-гуманітарного управління О. Поліщук, начальника відділу освіти О. Духан, старости Вільховецького старостинського округу А. Жильчука передав ключі та документи на шкільний автобус, марки MERKUS 906 BB 50 MB SPRINTER 2023 року випуску, директору Вільховецької гімназії.

Дуже приємно, що зі 100 автобусів, які закуплені завдяки фінансуванню Європейської Комісії у співпраці з Банком Господарства Крайового (BGK) для закладів освіти України, один – для учнів Богуславщини.

 

Вітаємо учнів та колектив закладу з таким надбанням, адже Шкільний автобус – це перш за все забезпечення рівного доступу до якісної освіти, безпека дітей у дорозі до школи та спокій батьків кожного школяра.

#StandWithUkraine 

#BGK_PL

Більше, про урочистий захід з передачі останніх 10 автобусів громадам, за участі Президентки Європейської Комісії Урсули фон дер Ляєн, першої леді України Олени Зеленської та Президента Фонду міжнародної солідарності Рафала Дзєнцьоловського можна переглянути за посилданням:

Solidarity Fund PL

https://www.facebook.com/solidarityfundpl 

https://www.facebook.com/solidarityfund.ua 

BGK

https://www.facebook.com/BankGospodarstwaKrajowego 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень