A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Шкільний автобус від Фонду міжнародної солідарності Республіки Польща

Дата: 12.10.2023 09:38
Кількість переглядів: 299

З початком повномасштабного російського вторгнення, чотири шкільні автобуси закладів освіти Богуславської громади було передано на потреби ЗСУ. 

Однак від регулярного підвезення учнів до закладів освіти залежить і якість освітніх послуг, особливо в сільській місцевості. 

І от сьогодні, 12 жовтня 2023 року, завдяки Фонду міжнародної солідарності Республіки Польща (Fundacja Solidarności Międzynarodowej Rzeczypospolitej Polskiej) у м. Львів начальник соціально-гуманітарного управління Оксана Поліщук за дорученням голови громади Віталія Хоменка отримала гуманітарну допомогу у вигляді транспортного засобу MERCUS SYM2Z CRAFTER, W3 734Y, VIN: WV1ZZZSYXP9066541, що був закуплений за кошти Європейського Союзу, вартістю 449 000 PLN (чотириста сорок дев’ять тисяч польських злотих).

Отже в Богуславській громаді з’явився ще один новий сучасний автобус з можливістю перевезення дітей з особливими потребами. Даний автобус буде передано соціально-гуманітарному управлінню для підвезення учнів до одного із закладів освіти.

Щиро дякуємо Фонду міжнародної солідарності Республіки Польща (Fundacja Solidarności Międzynarodowej Rzeczypospolitej Polskiej) та сподіваємося на подальшу співпрацю.

Разом до Перемоги!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень