A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Засідання колегії та робоча нарада з освітянами

Дата: 05.10.2023 12:43
Кількість переглядів: 44

​​​​​​4 жовтня 2023 року в актовій залі соціально-гуманітарного управління, під головуванням начальника Управління та начальника відділу освіти відбулося чергове засідання колегії відділу освіти. 

Засідання розпочали з приємного - керівникам та педагогічним працівникам закладів освіти було передано Грамоти Обухівської РДА з нагоди Дня працівників освіти.

​​​​​Начальник управління Оксана Поліщук та керівники закладів освіти, подякували Царенко Наталії Григорівні, яка впродовж багатьох років працювала директором Тептіївської школи, за багаторічну сумлінну працю, досягнуті успіхи у справі навчання і виховання підростаючого покоління та особистий вагомий внесок у розвиток  освіти Богуславщини.

Порядок денний передбачав розгляд наступних питань:

-«Про хід виконання рішень попередньої колегії»;

-«Про виконання вимог щодо забезпечення прозорості та інформаційної відкритості у закладах освіти Богуславської міської ради»;

-«Про організаційно-методичні аспекти забезпечення навчання дітей з особливими освітніми потребами (інклюзивну та індивідуальну форму навчання) в закладах дошкільної та загальної середньої освіти»;

-«Про самооцінювання освітніх і управлінських процесів закладу освіти та внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності».

- «Про встановлення доплат та надбавок до посадового окладу педагогічним працівникам закладів освіти та інших установ Богуславської міської ради, які фінансуються за рахунок освітньої субвенції та місцевого бюджету».

Заслухавши доповідачів та обговоривши питання, члени колегії, із врахуванням пропозицій та доповнень, ухвалили відповідні рішення. 

По закінченню колегії було проведено робочу нараду керівників закладів освіти, під час якої обговорено низку нагальних тем, зокрема:

1). Структура 2023/2024 навчального року.

2). Стан підготовки закладів освіти до опалювального періоду 2023/2024 року.

3). Обмеження відвідування закладів освіти учнями/вихованцями без щеплень проти кору.

4). Різне 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень