A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

З професійним святом освітян - вчителів великої родини!

Дата: 29.09.2023 10:48
Кількість переглядів: 104

Шановні освітяни! Дорогі колеги!

Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем працівників освіти!

Вже другий рік поспіль ми відзначаємо його в умовах війни, але щиро віримо, що наступний рік буде по справжньому святковим.

У ці нелегкі для нашої країни часи освіта залишається однією з найважливіших галузей діяльності держави, а праця освітян була і залишається вкрай важливою для розвитку суспільства та інвестицій в майбутнє народу.

У день свята дякуємо кожному за те, що незважаючи ні на що, продовжуєте тримати освітній фронт, сумлінно виконувати свою професійну справу – навчати, виховувати, а також усім можливим допомагати нашим воїнам-захисникам.

Впевнені, що важкі часи випробувань минуть і навчальний процес повернеться у своє звичне русло, ми матимемо змогу спокійно працювати, а учні - навчатися у традиційних умовах, у мирі та безпеці.

У переддень професійного свята бажаємо всім Миру в нашій Незламній Країні, міцного здоров’я, терпіння та витримки, добробуту та душевного спокою в родинах.

Живіть у достатку та отримуйте якомога більше позитивних емоцій від своєї роботи. Нехай улюблена справа дає сили жити і боротися.

З повагою

начальник соціально-гуманітарного управління  Оксана ПОЛІЩУК

начальник відділу освіти Ольга ДУХАН


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень