A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Опитувальник щодо покращання процесу вакцинації

Дата: 25.09.2023 09:56
Кількість переглядів: 71

За інформацією Міністерства охорони здоров’я України, на сьогодні в країні існує високий ризик спалаху кору. З огляду на це, з липня 2023 року в Україні триває загальнонаціональна кампанія з «наздоганяючої» вакцинації проти кору дітей, які внаслідок зміни місця проживання, тимчасового виїзду за кордон чи з інших обставин/причин пропустили обов’язкові планові щеплення, визначені національним законодавством.

Аналіз статистичних даних щодо темпів цієї кампанії на початок вересня свідчить про зниження відсотка охоплення вакцинацію серед визначених категорій дітей.

Щоб зрозуміти, що саме завадило вакцинації дітей від кору, Громадська спілка “Коаліція за вакцинацію” спільно з ГО «Батьки за вакцинацію» проводить коротке опитування батьків дітей від 2 до 17 років. На підставі результатів цього опитування будуть надані рекомендації, які допоможуть покращити процес вакцинації.

Опитувальник доступний за посиланням: http://bit.ly/batkiua

Достовірна інфорамція про вакцинацію завджи доступна на Національному порталі з імунізації за посиланням: https://vaccine.org.ua/


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень