A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Новенький автобус для забезпечення доступності освіти...

Дата: 18.09.2023 15:50
Кількість переглядів: 96

Завдяки державній субвенції, обласного бюджету та співфінансуванню з місцевого бюджету в громаді з’явився ще один новий шкільний автобус.

Сьогодні, 18 вересня 2023 року в селі Білогородка громади Київщини отримали чергову партію Шкільних автобусів. Сертифікат на автобус та сам транспортний засіб новим власникам передав начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

У заході взяли участь: голова Богуславської міської територіальної громади Віталій Хоменко, начальник відділу освіти Ольга Духан та директор опорного закладу Людмила Байбуз.

Отриманий автобус надасть можливість з комфортом довозити учнів із Тептіївського старостинського округу (сіл Тептіївка, Дешки, Калинівка), де було призупинено освітній процес в Тептіївській філії, до опорного закладу освіти Богуславське навчально-виховне об’єднання «Ліцей №3 – Мала академія наук».

Вітаємо заклад. Хай шкільний автобус справно служить на користь дітей. Учням бажаємо комфортного доїзду, мирного та успішного навчання.

Дякуємо міському голові, депутатам міськради за постійну підтримку галузі освіти, а також за сприяння в отриманні нового автобуса.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень