A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Огляд закладів освіти з питань підготовки до 2023-2024 навчального року

Дата: 24.08.2023 16:04
Кількість переглядів: 66

В літній період, коли учні та вихованці безтурботно відпочивають на канікулах, в закладах освіти громади відбувалася підготовка до нового навчального року.

Відповідно до наказу соціально-гуманітарного управління ВК БМР «Про вивчення стану підготовки закладів освіти Богуславської міської ради до нового 2023/2024 навчального року» 22-23 серпня комісія управління, спільно з представниками Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області, Миронівської філії ДУ «Київський ОЦК ПХ МОЗ», Обухівського РУ ГУ ДСНС України в Київській області провели огляд стану готовності закладів освіти громади до роботи у 2023/2024 навчальному році.

Під час огляду особлива увага членів комісії приділялась питанням створення безпечних умов для організації освітнього простору, зокрема - облаштування та проведення ремонтних робіт в укриттях, санітраний стан харчоблоків, забезпечення засобами протипожежної безпеки. Також було надано методичну допомогу щодо використання нормативно-правової бази.

За результатами об’їзду, комісією встановлено, що всі заклади освіти відповідають санітарно-гігієнічним нормам та мають відповідне матеріально-технічне забезпечення для успішного проведення освітнього процесу, про що свідчать відповідні Акти.

Дякуємо колективам за підготовку закладів, міській владі за розуміння та фінансову підтримку освітньої галузі, ЗСУ за можливість працювати та навчатися!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень