A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Поповнення автопарку шкільних автобусів

Дата: 01.08.2023 16:23
Кількість переглядів: 92

01 серпня 2023 року начальник Київської обласної військової (державної) адміністрації Кравченко Руслан Андрійович передав 10-ти територіальним громадам Київщини документи та ключі від нових шкільних автобусів, які були придбані за рахунок коштів державного та місцевих бюджетів на засадах співфінансування (70х30).

На церемонії передачі автобуса були присутні - міський голова Віталій Хоменко, заступник начальника управління-начальник відділу освіти соціально-гуманітарного управління Ольга Духан та директор Дибинецької гімназії Антоніна Товкач.

Цього разу новий автобус передано саме Дибинецькій гімназії, оскільки до даного закладу підвозиться найбільша кількість здобувачів освіти, а транспортний засіб, яким раніше здійснювали підвіз дітей з навколишніх сіл, був вилучений на потреби ЗСУ.

Дякуємо державі, міському голові та депутатам Богуславської міської ради, що у теперішній непростий час, дбають про освіту та віднайшли можливість виділити кошти, адже наявність шкільного автобусу забезпечує безперешкодний доступ дітей сільської місцевості до якісної освіти.

Надалі в громаді залишається потреба ще в 2-х шкільних автобусах та ми сподіваємось що поступово вона буде вирішена.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень