A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

2022-2023 навчальний рік підійшов до свого завершення...

Дата: 01.06.2023 16:57
Кількість переглядів: 169

31 травня, у закладах загальної середньої освіти Богуславщини для 2534 школярів завершився 2022-2023 навчальний рік.

Виходячи з безпекових питань та враховуючи наявність місць в укриттях, формат і час проведення Останнього дзвоника колективи закладів визначали самостійно.

Цього року заклади загальної середньої освіти закінчують 364 випускника: 268 учнів дев’ятих класів отримають свідоцтва про здобуття базової середньої освіти (більшість з них продовжать навчання в 10-х класах), а 96 одинадцятикласників, попрощаються з школою назавжди.

279 учнів 4-х класів впевнено подолали сходинку початкової школи, переходять до наступного етапу, де перед ними відкриються двері до нових предметів і знань.

Навчальний рік позаду, підбито всі підсумки, визначено всі результати. За традицією, кращих учнів, за високі досягнення у навчанні, перемоги у творчих конкурсах, змаганнях та олімпіадах нагороджено грамотами й подяками.

Вітаємо всіх з успішним завершенням навчального року. Школярам бажаємо гарно відпочити на канікулах та восени з новими силами повернутися до рідної школи. Випускникам-одинадцятикласникам успішно скласти НМТ та вступити до омріяних ВИШів. Використайте літній перепочинок із максимальною користю для себе, будьте відповідальними, бережіть себе і, в жодному разі, не ігноруйте повітряних тривог!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень