A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Сьогодні дзвенить останній дзвінок...

Дата: 31.05.2023 09:33
Кількість переглядів: 111

Дорогі діти, шановні педагоги, батьки, шкільна родино Богуславщини!

Щиро вітаю вас із закінченням 2022-2023 навчального року, який підійшов до свого завершення.

Цей навчальний рік став справжнім викликом для всіх хто причетний до освіти, адже в умовах воєнного стану навчання відбувалося у нових форматах, із пристосуванням до повітряних тривог і відключення світла. Та не дивлячись на виклики, нам вдалося належно забезпечити неперервність освітнього процесу, рівний доступ до здобуття якісної освіти. Ми впоралися з усіма випробуваннями: учні продовжували наполегливо навчатись, були активним учасниками та призерами різноманітних учнівських конкурсів, змагань, а освітяни забезпечували високий рівень освітніх послуг, і в той же час, кожен на своєму фронті підтримував наших захисників та захисниць.

Я дякую всім, хто із перших днів війни залишився у громаді, впродовж навчального року допомагав учням адаптуватись у нових умовах навчання, підтримував, вкладав свою душу і знання у молоде підростаюче покоління – майбутнє України.

Дорогі випускники! Ви йдете в доросле життя. Бажаю кожному з вас впевнено крокувати життєвою дорогою, завжди досягати поставленої мети, бути справжніми патріотами своєї держави.

Вітаю всіх із закінченням цього нелегкого навчального року! Щастя, добра, міцного здоров’я, успіхів та миру.

Бажаю Перемоги! Слава Україні!

Начальник соціально-гуманітарного управління ВК БМР    Оксана ПОЛІЩУК

Дорогі учні, шановні колеги-освітяни та батьки!

Вітаю вас зі Святом Останнього дзвінка, успішним закінченням такого складного для нас навчального року та з початком літнього відпочинку! Бажаю всім учням набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання. 

Дорогі випускники! Вітаю вас з таким довгоочікуваним, радісним і водночас сумним святом! Бажаю вам ніколи не зупинятися на досягнутому, завжди бачити нові цілі, впевнено йти до них! Досягайте та підкоряйте нові вершини! Вірте в себе, будьте небайдужими, добрими та чесними людьми!

Шановні вчителі! Дякую вам за вашу титанічну працю, увагу, чуйність, відповідальність, старанність і небайдужість, за те, що були для учнів не просто викладачами, а й мудрими порадниками та вірною підтримкою.

Шановні батьки! Вітаю вас зі святом, адже цього року витрачено чимало ваших старань і зусиль, вкладено ваше натхнення і любов. Дякую за допомогу і підтримку. Бажаю, щоб ваші батьківські серця завжди переповнювала гордість за своїх дітей.

Щастя всім, Перемоги, мирного неба, добра, міцного здоров’я та успіхів!

Начальник відділу освіти СГУ                            Ольга ДУХАН


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень