A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Кожна крапля крові - це врятоване життя...

Дата: 13.04.2023 11:50
Кількість переглядів: 156

В умовах воєнного стану стале забезпечення донорською кров’ю та її компонентами є однією з умов обороноздатності країни та запорукою її національної безпеки. Щорічно добровільна здача крові рятує мільйони життів по всьому світу, проте, в умовах повномасштабної війни потреба в крові різко зросла, зокрема для військовослужбовців.

Працівники соціально–гуманітарного управління ВК БМР, закладів освіти  та культури організували благодійну акцію «Стань донором! Зізнайся в любові ЗСУ!» до якої долучилися й рідні освітян, а також працівники КП БМР Богуславблагоустрій.

На базі Богуславської ЦРЛ 12 квітня 2023 року КНП КОР Київським обласним центром служби крові відбувся забір цільної крові та тромбоцитної маси у всіх бажаючих донорів.

Висловлюю щиру подяку всім учасникам акції, а особливо керівникам закладів освіти та закладів культури, які на чолі зі своїми колективами власним  прикладом довели, що врятувати чиєсь життя нескладно.

Дякую вам за небайдужість та бажання допомогти в цей непростий для країни час, за добру, життєво важливу справу всім, хто до неї долучився! Вірю, що така благородна місія допоможе врятувати життя наших захисників. Обов’язково вистоїмо й точно переможемо!

Будьте здорові й робіть добрі справи. 

Начальник соціально-гуманітарного управління                                                     Оксана ПОЛІЩУК


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень