A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Проведені заходи фахівцями ДСНС

Дата: 10.03.2023 13:04
Кількість переглядів: 49

10 березня, в одному із закладів освіти, рятувальниками Обухівського районного управління проведено нараду  з освітянами Богуславської МТГ.

Фахівці ДСНС нагадали викладачам про правила пожежної безпеки в навчальних закладах з урахуванням сьогодення. В ході наради було звернуто увагу на наявність первинних засобів пожежогасіння, про дотримання рекомендацій у разі надходження сигналу «Повітряна Тривога!» та дій під час виявлення вибухонебезпечних предметів. Також учителям освіти було наголошено про заборону використання газових балонів (грілок) для обігріву чи приготування їжі в навчальних закладах та правила користування генераторами.

24 січня 2023 року рятувальники Обухівського району провели заняття з дітьми в одному з навчальних закладів розташованого на території Богуславської МТГ. Під час проведення навчання дітлахам роз’яснили основні правила поведінки в умовах небезпеки, в побуті, дії при сигналі «Повітряна тривога», льоду та правила поводження при виявлення вибухонебезпечних предметів. Наприкінці заходу, роздали інформаційні листівки та розмальовку улюбленця дітей «Пес Патрон». 

30 листопада рятувальники Обухівського районного управління провели «Єдиний урок з безпеки» для дітей закладів дошкільної освіти Богуславської МТГ.

Дошкільнятам нагадали про правила, яких потрібно дотримуватися у побуті, розповіли про чіткі дії при виникненні надзвичайних подій та пожеж. Особливу увагу приділили вивченню порядку дій при виявленні і поводженні з вибухонебезпечними предметами та під час сигналу «Повітряна тривога».

По завершені заходів рятувальники залишили дітлахам розмальовки на пожежну тематику.

20 вересня рятувальники Обухівського районного управління провели «Єдиний урок безпеки» для дітей одного із закладів громади.

Під час уроку рятувальники розповіли учням основні правила поведінки в умовах небезпеки, алгоритм дій при отримані сигналу «Повітряна тривога» та правила поводження при виявлені вибухонебезпечних предметів. Дітки активно відповідали на питання, приймали участь в інформативному уроці та на останок отримали від рятувальників розмальовки на пожежну тематику.

15 вересня рятувальники Обухівського районного управління провели інструктаж з учителями Саварської гімназії ім. А. М. Люльки Богуславської міської ради  щодо  дотримання  вимог пожежної та техногенної безпеки, дій у випадку сигналу «Повітряна тривога». 

Рятувальники роз’яснили основні заходи пожежної безпеки на робочому місці та першочергові дії на випадок пожежі, надзвичайної ситуації.

Також нагадали правила користування первинними засобами пожежогасіння та порядок дій при виявлені вибухонебезпечних предметів.

Наприкінці зустрічі вручили пам’ятки на відповідну тематику. 

15 грудня рятувальники Обухівського районного управління у рамках акції «Запобігти! Врятувати! Допомогти!» завітали до учнів Богуславського ліцею №2.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень