A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

День, що назавжди змінив Україну...

Дата: 24.02.2023 11:34
Кількість переглядів: 355

24.02.2022

03:40

 ВІЙНА

Вже рік, як 24 лютого 2022 року повномасштабне вторгнення російської федерації на територію України  назавжди змінило кожного з нас. Страшне слово «війна» змусило відчути страх, відчай, паніку, біль, гнів, злість і ненависть до ворога.  Але жага до Перемоги зберегла в нас людяність, не дала ненависті поглинути себе і розчавити із середини, згуртувала до спільної допомоги один одному та нашим захисникам.

За цей час ми всі навчилися дивитися на звичні речі зовсім по-іншому та об’єднуватись попри всі випробування. Ми не впали духом, ми всі разом продовжували працювати, виконувати свої завдання, планувати діяльність та жити в умовах воєнного стану. Та разом з тим, окрім виконання прямих обов’язків, знаходили сили та час щоб плести маскувальні сітки та кікімори, в’язати шкарпетки та балаклави, готувати та розвозити їжу військовим, збирати продукти та речі першої необхідності, допомагати евакуювати мешканців Київщини та Чернігівщини, сідаючи за кермо, ризикуючи своїм життям, виготовляти окопні свічки, проводити благодійні заходи та майстер-класи, донатити на ЗСУ, створювати Пункти незламності.

На рівні з дорослими наближали перемогу і наші діти. Мобілізуючись на непереможному дитячому волонтерському фронті - допомагали плести маскувальні сітки, виготовляти окопні свічки, збирали кошти на потреби військових, продаючи власноруч виготовлені: прикраси, іграшки, обереги, картини, смаколики, заготовляли вітамінні суміші, а також підтримували воїнів своїми листівками й малюнками. І навчатись під звуки сирен…

Дякую ЗСУ за захист, незламність, за готовність віддати своє життя заради своєї країни та кожного з нас! Дякую волонтерам за стійкість та постійну підтримку всіх, хто цього потребує. Дякую голові громади, депутатам, які робили та роблять все для нашої перемоги. Дякую всім землякам і кожному окремо, хто воює, допомагає, підтримує, інформує, навчає дітей, долає сотні кілометрів за кермом, працює, платить податки та любить свою країну!

Окрема подяка Президенту України, який всі ці 365 днів був і залишається разом із нами, щодня виходячи на зв'язок та своїми зверненнями підтримував, мотивував, вселяв віру в ПЕРЕМОГУ.

Вічна пам‘ять тим, хто віддав своє життя за наше мирне небо.

З вірою в ЗСУ, надією на ППО до ПЕРЕМОГИ!!!

 

Начальник управління                                                                 Оксана ПОЛІЩУК


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень