A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

9 листопада - День працівників культури та майстрів народного мистецтва

Дата: 10.11.2022 11:28
Кількість переглядів: 122

Незважаючи на важкий час, Всеукраїнський день працівників культури та майстрів народного мистецтва в базовому комунальному клубному закладі «Будинок культури» Богуславської міської ради пройшов урочисто й святково, адже працівники культури отримували вітання звідусіль.

Також у цей день до Будинку культури завітали почесні гості. Начальник відділу культури, молоді та спорту Тетяна Куценко привітала увесь колектив установи зі святом, а депутат обласної ради Арташес Татоян відзначив подяками тих людей, які із перших днів війни організовували надійний тил для наших захисників.

Подяками Київської обласної ради, преміями та солодкими дарунками були відзначені учасники рок-студії «Спалах» та аматорсько-волонтерської майстерні народного мистецтва із плетіння маскувальних виробів «ЧАКЛУНКА», про добрі справи яких трішки й розповімо.

Керівник студії Василь Крижанівський та юні обдарування із перших днів війни не могли сидіти без діла, тому вже 28 лютого записали перший музичний відеоролик, а згодом запустили масштабний онлайн-проєкт «Коли гримлять гармати — музи не мовчать». Вони також організовували концерти для захисників та благодійні заходи, кошти із яких передавали на потреби бійців.

Майстрині-«чаклунки» на захист країни теж включилися із початку повномасштабного вторгнення росії, розпочавши в білому залі Будинку культури плетіння маскувальних сіток для захисників. Як повідомила пані Світлана, на даний час на передову передано 162 маскувальні сітки, 8 «кікімор» уже захищають земляків на фронті, а 3 костюми зараз прямують на передову.

Тож працівники культури та майстри народного мистецтва своїм талантом не лише піднімають настрій, дарують драйв жителям громади, а й організовують міцний тил для наших захисників. Вони виготовляють та відправляють землякам на передову й маскувальні засоби, й різну тушонку, й смаколики, а всі зібрані під час благодійних заходів кошти передаються бійцям у руки, адже вони знають, куди їх краще спрямувати.

Працюємо всі разом задля Перемоги!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень