A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

11 вересня у Богуславській територіальній громаді відзначили День фізичної культури і спорту

Дата: 12.09.2022 13:21
Кількість переглядів: 73

11 вересня 2022 року, продовжуючи спортивні та народні традиції України, у місті Богуслав на стадіоні «Колос» урочисто відзначили День фізичної культури та спорту України.

Відкриваючи урочистості заступник Богуславського міського голови Олександр ГОГУЛЯ та начальник відділу культури, молоді та спорту соціально-гуманітарного управління виконавчого комітету Богуславської міської ради Тетяна КУЦЕНКО привітали зі святом всіх шанувальників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту та відзначили кращих спортсменів, вручивши їм  Подяки Київської обласної державної адміністрації та Богуславської міської ради з нагоди свята, за значний особистий внесок, активну життєву позицію та високі показники у спортивно-масовій і фізкультурно-оздоровчій роботі в період дії воєнного стану в Україні:

  • Харченка Петра Володимировича – інструктора з фізкультури БКСЗ «Колос» Богуславської міської ради.
  • Шишку Василя Андрійовича – працівника БКСЗ «Колос» Богуславської міської ради.
  • Квашука Юрія Васильовича – тренера-викладача з вільної боротьби Богуславської дитячо-юнацької спортивної школи Богуславської міської ради.
  • Соколова Сергія Васильовича - тренера-викладача з футболу Богуславської дитячо-юнацької спортивної школи Богуславської міської ради.
  • Восьмірка Віталія Володимировича – директора Богуславської дитячо-юнацької спортивної школи.
  • Коваль Віру Миколаївну – вчителя фізичної культури Ісайківської гімназії.

Продовженням урочистостей став відкритий турнір з футболу серед ветеранських команд 40+, присвячений Дню фізичної культури і спорту та пам‘яті Руслана Посполіта. В турнірі взяли участь команди Богуславської, Миронівської, Таращанської, Ставищанської територіальних громад.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень