A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

У день знань вітаємо вас

Дата: 01.09.2022 09:35
Кількість переглядів: 235

Шановні учні, педагоги!

Вітаю вас з прекрасним святом вересня - з Днем знань.

Незважаючи на реалії, які відбуваються в нашій країні, цей день залишається дуже важливим у житті кожного з нас.

Навчальний рік вступає в свої права. Тож нехай він буде добрим і успішним для кожного з вас!

Усім хто прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаю ніколи не зупинятися на дорозі Знань – вона цікава й різноманітна. Бажаю незабутніх миттєвостей шкільного життя, справжніх відкриттів, невпинного пізнання світу, досягти своєї мети у житті, зустріти добрих і надійних друзів.

Вчителям бажаю терпіння і сил, і нехай кращим показником вашої роботи будуть успіхи ваших учнів.

Всім миру і злагоди, невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх планів та задумів. Нехай підґрунтям щасливого життя будуть міцне здоров’я, особисте щастя, терпіння і мудрість, натхненна думка та щирі почуття.

В добру путь за знаннями!

З повагою та вірою в ЗСУ

Начальник соціально-гуманітарного управління            Оксана ПОЛІЩУК

Незважаючи на те, що війна розкидала наших дітей та педагогів по різних куточках нашої держави і навіть планети, навчальний рік у 9 закладах загальної середньої освіти та 4 закладах дошкільної освіти громади ми розпочинаємо як і завжди — 1 вересня у День знань. У день, з якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас.

На жаль, повномасштабне вторгнення росії змусило відмовитись від «традиційного» навчання, але разом з тим освітяни швидко адаптувалися під нові умови, об’єдналися, згуртувалися, навчилися долати виклики задля забезпечення якісної організації освітнього процесу.

Це нелегкий виклик часу, але ми мусимо докласти максимум зусиль, знайти для учнів потрібну мотивацію продовжувати навчання, опановувати шкільну програму, користуватися можливістю відкритого доступу до додаткової освіти, продовжувати розвивати свої таланти, наскільки б важко це не було.

Звичайно, дистанційні уроки не можуть повністю замінити очну роботу в класі, але це хороша можливість, аби навчання не припинялося, і наші діти не залишились поза освітнім процесом.

Під час визначення форми навчання в дитячих садках та школах громади закладами освіти було враховано думку батьків та організовано освітній процес таким чином, щоб кожна дитина мала можливість здобувати знання ефективно та із задоволенням.

В 2022-2023 навчальному році в закладах освіти буде навчатися 2598 учнів, з них 222 першокласники, 267 – дев’ятикласників, 95- одинадцятикласників. 160 учнів наших закладів будуть підключатися до уроків перебуваючи за межами країни. Також до освітнього процесу долучено 40 дітей, з числа тимчасово переміщених осіб, які вимушено переїхали до нашої громади.

Шановні освітяни та дорогі учні. Настає новий навчальний рік, він не обіцяє бути легким, напевно, як і попередні, вимагатиме великого терпіння, великого внеску енергії, але я впевнена, що разом, однією командою ми все здолаємо.

Тож нехай знання та вміння педагогів повною мірою передаються учням. Бажаю досягти повного порозуміння з вихованцями, щоб наприкінці року всі розуміли, що цей рік пройдено і він приніс добрі результати.

Учням бажаю щоб у їхньому житті була можливість вчитися і знаходити знання не в школі, але і в майбутньому, протягом усього життя. Вчіться та пізнавайте науки, щоб потім змінити світ на краще.

Зичу усім міцного здоров’я, натхнення, миру, злагоди і якнайшвидшої Перемоги!

З повагою

Начальник відділу освіти                            Ольга ДУХАН

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень