A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Виставка «Нескорена нація» на території Національного комплексу «Експоцентр України» в м. Києві.

Дата: 25.08.2022 11:27
Кількість переглядів: 123

На виконання доручення Київської обласної військової адміністрації від 19.08.2022 року № 13879/01/2022 до листа Міністерства культури та інформаційної політики від 19.08.2022 року № 06/11/1600-22 щодо надання інформаційної підтримки виставці «Нескорена нація» управління культури Київської обласної військової адміністрації повідомляє.

3 метою популяризації стародавньої історії українських земель, демонстрації високого культурного рівня розвитку цивілізації на наших теренах з найдавніших часі, нерозривного зв'язку історії та сьогодення, Мiжнародний благодійний фонд «Фонд Олександра Фельдмана» організовує виставку «Нескорена нація» на території Національного комплексу «Експоцентр України» в м. Києві.

Це буде масштабна виставка унікальних предметів Трипільської культури, серед яких представлені зразки, які є єдиними у світі. Виставка стане із мультиплатформним історичним, навчальним та мистецько-творчим контентом, з можливістю інтерактивної участі відвідувачів. Основу виставки складають предмети трипільської кераміки з колекції Feldman Family Museum, зокрема одне з найбільших в Україні зібрань величного розписного трипільського посуду й унікальнi ужитковi та сакральні артефакти.

Виставка спрямована на розвиток української національної ідентичності, патріотичне виховання, об'єднання нації навколо великого історичного минулого заради великого майбутнього України.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень