A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Участь ансамблю бандуристів "Вишневий цвіт" КЗ "Богуславська школа мистецтв" у VIII Всеукраїнському мистецькому фестивалі-конкурсі дитячої та юнацької творчості "Козацький шлях UA".

Дата: 10.11.2021 13:12
Кількість переглядів: 103

6 та 7 листопада 2021 року за підтримки Національної Всеукраїнської музичної спілки та Національної спілки кобзарів України, в Черкасах дистанційно пройшов VIII Всеукраїнський мистецький фестиваль – конкурс дитячої та юнацької творчості «Козацький шлях UA». 

Метою та основними завданнями фестивалю-конкурсу було відродження, збереження і розвиток національних культур, популяризації козацьких мелодій, пісень, традицій, естетичне виховання, формування творчого потенціалу підростаючого покоління, створення умов для підтримки та розвитку дитячої та юнацької творчості.

Вітаємо ансамбль бандуристів «Вишневий цвіт» Комунального закладу «Богуславська школа мистецтв», який за результатами конкурсного відеозапису посів 1 місце в номінації інструментальний жанр, народні інструменти (керівник заслужений працівник культури України Задоя С. Ю., концертмейстер Степаненко О. М.).


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень