A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Участь зразкового хореографічного ансамблю «Богуславка» у Всеукраїнському фестивалі-конкурсі народної хореографії імені П. П. Вірського.

Дата: 25.11.2021 13:07
Кількість переглядів: 113

Зразковий хореографічний ансамбль «Богуславка» Комунального закладу «Богуславська школа мистецтв» Богуславської міської ради під керівництвом викладачів школи Тригуб І. М. та заслуженого працівника культури України Кравченка М. І. став учасником Всеукраїнського фестивалю-конкурсу народної хореографії імені П. П. Вірського та взяв участь у конкурсному перегляді ІІІ Відбіркового туру конкурсу, що пройшов у Києві 8 жовтня 2021 року.

У цьому професійному мистецькому заході взяли участь хореографічні колективи різних вікових категорій з дев’ятнадцяти областей України. В числі учасників було представлено понад півтори тисячі номерів колективів різного рівня: народних, зразкових, аматорських, сільських клубів, шкіл мистецтв, центрів дитячої та юнацької творчості, професійних коледжів тощо.

Зразковий хореографічний ансамбль «Богуславка» Комунального закладу «Богуславська школа мистецтв» Богуславської міської ради вперше взяв участь в цьому престижному конкурсі народної хореографії та пройшов до ІІІ відбіркового туру! Хочемо щиро привітати учасників і керівників колективу з чудовим результатом, адже з усієї Київської області до цього туру пройшло лише дев’ять найкращих колективів!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень