A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

І етап проєкту “Ноутбук кожному вчителю” розпочато

Дата: 17.11.2021 16:02
Кількість переглядів: 132

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21 квітня 2021 року № 403 «Деякі питання надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на заходи, спрямовані на боротьбу з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2, та її наслідками під час навчального процесу у закладах загальної середньої освіти» за ініціативи Міністерства цифрової трансформації та Міністерства освіти і науки України було реалізовано проєкт “Ноутбук кожному вчителю”.

Мета даного проєкту – зробити освітній процес сучасним і доступним, а також забезпечити кожного вчителя власним персональним комп’ютером, доступом до інтернету, що надасть ще більше можливостей для навчання дітей, зокрема в умовах запровадження карантинних обмежень.

Відповідно до умов розподілу даної Постанови, 16 листопада 2021 року, начальником відділу освіти було отримано 85 ноутбуків, для опорних закладів Богуславщини, зокрема.

60- для Богуславського академічного ліцею №1;

15- для Богуславського ліцею №2;

10- для Богуславського навчально-виховного об’єднання «Ліцей №3 – МАН».

Отримані ноутбуки відповідають сучасним стандартам якості, забезпечені спеціалізованим програмним забезпеченням для 5–11 класів, обладнані камерою, ефективним процесором та можливістю під’єднатися до мережі за допомогою кабелю або Wi-Fi.

Всі персональні комп’ютери передано до закладів.

Маємо надію, що відтепер вчителям легше буде проводити онлайн-уроки, конференції, майстер-класи.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень