A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Всеукраїнський День бібліотек відзначили у Богуславській територіальній громаді

Дата: 30.09.2021 09:36
Кількість переглядів: 100

30 вересня 2021 року бібліотечні працівники комунального закладу "Публічна бібліотека" м. Богуслава зібралися в читальній залі, щоб відзначити своє професійне свято. Свято тих, хто зберігає і передає нащадкам найдорожче, що накопичило людство – інтелектуальний доробок, хто професійно виконує свої обов’язки і відкриває читачам красу і силу слова, несе їм «розумне, добре, вічне» – книгу. Бібліотекарі, за словами художника і філософа Реріха – «Перші вісники краси і знань».

З вітальним словом до присутніх на святі звернувся Богуславський міський голова Віталій ХОМЕНКО. Він наголосив на важливості подальшого розвитку бібліотек Богуславщини та побажав усім подальшої плідної праці задля розвитку бібліотечної справи та розбудови і процвітання громади та вручив директору КЗ "Публічна бібліотека" Богуславської міської ради Добровольській Галині Степанівні подяку Київської обласної ради.

Помічник депутата Київської обласної ради Арташеса ТАТОЯНА - Олександр ЧИЖЕВСЬКИЙ привітав усіх зі святом та вручив подарунковий сертифікат.

З привітанням звернулися до бібліотекарів начальник соціально-гуманітарного управління ВК БМР Оксана ПОЛІЩУК та начальник відділу культури, молоді і спорту соціально-гуманітарного управління ВК БМР Тетяна КУЦЕНКО та директор  КЗ «Публічна бібліотека» Галина ДОБРОВОЛЬСЬКА.

Справжнім сюрпризом для бібліотекарів стало музичне вітання від колег -працівників відділу культури, молоді та спорту, БККЗ "Будинок культури", КЗ "Музеї історії Богуславщини" та КЗ "Богуславська школа мистецтв".


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень