A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Обговорено актуальні питання щодо організації освітнього процесу в опорних закладах та їх філіях

Дата: 18.08.2021 16:51
Кількість переглядів: 142

Відповідно до Плану модернізації мережі закладів загальної середньої освіти громади та результатів конкурсу на визначення опорного закладу освіти в Богуславській територіальній громаді, у липні 2021 року було створено 2 опорних заклади з філіями: Богуславський ліцей №2 та Шупиківська філія, Богуславське навчально-виховне об’єднання «Ліцей №3 – МАН» та Тептіївська філія. Функціонування опорних закладів на території нашої громади забезпечить умови для рівного доступу усіх дітей до якісної освіти та в подальшому можливостей профільної освіти учнів старшої школи.

З метою обговорення актуальних питань щодо завершення всіх етапів формування і становлення опорних закладів, 17 серпня 2021 року в приміщенні соціально-гуманітарного управління виконавчого комітету Богуславської міської ради начальником відділу освіти О. Духан було проведено роботу нараду за участю директорів опорних закладів, завідуючих філій, спеціалістів та методистів управління.

У ході наради було обговорено законодавчу та нормативно-правову базу, на підставі яких діє опорний заклад та його філії, а також надано методичні рекомендації щодо організації освітнього процесу в даних закладах.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень