A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Наш земляк - срібний призер Чемпіонату України з гирьового спорту

Дата: 06.09.2021 16:02
Кількість переглядів: 113

Протягом 02-05 вересня у Палаці спорту (м.Київ) проходив чемпіонат України з гирьового спорту серед молоді. За підтримки депутата Київської обласної ради А.Татояна  у ваговій категорії до 73 кілограмів за чемпіонство змагався і наш земляк, майстер спорту України з гирьового спорту – Руслан МЕДВЕДЕНКО. Боротьба виявилася доволі складною та рівною, перемогу вирішував буквально кожен бал.

Наполегливість і жага бути в трійці найкращих дали бажаний результат. Так, у дисципліні поштовх двох гир за довгим циклом із результатом 52 підйоми (двох гир по 32 кілограми) Руслан Медведенко виборов ІІ місце!

Переможець зізнався, що не зупиниться на досягнутому. «Срібло» на Чемпіонаті України з гирьового спорту посяде почесне місце у скарбничці його здобутків та стане однією зі сходинок до нових великих перемог.

Пишаємося та щиро вітаємо нашого важкоатлета з перемогоюБажаємо, щоб кожне твоє досягнення наближало тебе до заповітної мрії. Щоб твоє особисте життя було сповнене добрих емоцій і щирих почуттів. Високих тобі результатів і красивих перемог!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень