A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Відбулося засідання спільноти вчителів математики та фізики

Дата: 21.10.2021 15:35
Кількість переглядів: 227

20 жовтня 2021 року на базі Богуславського НВО «Ліцей №3 -МАН» було проведено засідання спільноти вчителів математики та фізики, які взяли участь  в обговоренні питання «Безперервне вдосконалення рівня педагогічної майстерності вчителів, їхньої ерудиції і компетентності в галузі математики, фізики спрямоване на формування ключових компетентностей учнів в умовах особистісно орієнтованого навчання і виховання в умовах НУШ».
Вчитель математики Богуславського НВО «Ліцей №3-МАН» Лісова Л.П. ознайомила присутніх з методикою проведення уроку математики у 5 пілотному  класі НУШ , з особливостями програми, оцінюванням та к-задачами (компетентнісними задачами), які виявилися найскладнішими під час здачі ЗНО з математики учнями в минулому навчальному році.
Білан Г.В., вчитель математики Богуславського академічного ліцею №1, додала своє бачення про особливості та можливості роботи в 5 пілотному  класі НУШ.
В обговоренні взяли участь вчителі: Троплтяга Г.О., Киричок Н.П.,Хмельова О.І., що працюють за проектами «Росток» та «Інтелект України», елементи з яких запозичені в програмі пілотного 5 класу.
Під час круглого столу обговорили  оцінювання учнів  пілотних класів , дозування домашнього завдання та інші важливі моменти НУШ.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень