A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

12 серпня - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ МОЛОДІ

Дата: 12.08.2021 14:33
Кількість переглядів: 139

До Міжнародного дня молоді в читальній залі Богуславської бібліотеки відбувся правовий лікбез на тему "ЛЕГАЛЬНЕ ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ МОЛОДІ В УКРАЇНІ" з працівниками відділу "Богуславського бюро правової допомоги" Білоцерківського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Наталія Туника пояснила, чому важливо турбуватися про своє майбутнє, які переваги має легальне працевлаштування в Україні. Навела приклади негативних наслідків неофіційного працевлаштування, видів шахрайства з якими зіштовхуються громадяни під час працевлаштування. Також, спеціаліст розповів молоді про  налагодження діалогу з майбутніми роботодавцями та перелічила переваги отримання офіційної заробітної плати, яка дає право на повний соціальний пакет: відпустки, оплату лікарняного, охорону праці, допомогу по безробіттю та призначення пенсії. Окрім того, присутні отримали відповіді на всі запитання, які їх цікавили.

Фахівець бюро правової допомоги сподівається, що надана  інформація не залишиться поза увагою молодих людей. У майбутньому, маючи право на працю, можливість заробляти собі на життя працею, яку оберуть  або на яку вільно погодяться, молоді люди самостійно мають вирішити, що для них важливіше: жити сьогоденням або мати впевненість у завтрашньому дні, отримуючи надійні соціальні гарантії.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень