A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Фестиваль-челендж "Унікальна Богуславщина - перлина Київщини" в с. Семигори.

Дата: 12.07.2021 14:06
Кількість переглядів: 125

10 липня 2021 року в с. Семигори Вільхоецького старостинського округу відбувся фестиваль-челендж "Унікальна Богуславщина - перлина Київщини".

На святі були присутні почесні гості: начальник відділу культури, молоді та спорту соціально-гуманітарного управління виконавчого комітету Богуславської міської ради Тетяна Куценко, директор  КЗ «Публічна бібліотека» Галина Добровольська, староста Вільховецького  старостинського округу  Анатолій Жильчук.

Приємно здивувало те, що зала Семигірської сільської клубної філії була вщент заповнена (близько 80 осіб) – це були гості і глядачі, які в свою чергу були також учасниками святкового дійства.

На заході семигірці дивували своїми різноплановими творчими об’єднаннями, серед яких і жіночий вокальний ансамбль, і чоловіче тріо, і змішаний вокальний ансамбль. В ході святкування були розіграні сценічні мініатюри, читали гуморески, а виступ дуету відомих «кумів Палажки та Параски», описаних класиком Іваном Семеновичем Нечуєм-Левицьким, з осучасненим текстом, подарував глядачам чудовий настрій.

Місцева жителька зачитала власноруч написану поезію, слова покладені на мелодію, яка звучала як гімн села Семигори.

Гостей свята пригощали запашним короваєм, а також  традиційним пирогом для їхнього села, маковою підковою та холодним компотом з місцевих ягід.

Головною «родзинкою» свята була активна участь у святкуванні дітей, які проживають у селі Семигори, та дітей, які приїхали на канікули до дідусів та бабусь.

А продовжили святкування фестивалю-челенджу "Унікальна Богуславщина - перлина Київщини" масові гуляння просто неба.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень