A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Прем'єра книги Валентини Васильченко "У полоні мальв"

Дата: 27.05.2021 13:58
Кількість переглядів: 122

26 травня 2021 року у КЗ «Публічна бібліотека» Богуславської міської ради відбулася прем’єра книги талановитої богуславчанки Валентини Васильченко «У полоні мальв». Це шоста збірка нових ліричних віршів поетеси, наповнених красивими почуттями.

Валентина Миколаївна - керівник літературно-поетичного клубу «Розтоки», який діє при міській публічній бібліотеці. У 2012 та 2014 роках брала участь у міжнародних наукових конференціях ім. академіка М.П. Кравчука. А у березні 2014 року, з нагоди 200-ліття від дня народження Великого Кобзаря Т.Г. Шевченка, нагороджена пам’ятною медаллю.

Привітали Валентину Миколаївну з прем'єрою книги та подальшими творчими успіхами голова Богуславської територіальної громади Віталій Хоменко та український політик, громадський діяч, лідер політичної партії Громадський рух «Рідна країна» Микола Томенко, який подарував цінні подарунки для бібліотек Богуславської громади.

У виконанні народного аматорського хорового колективу «Розкопанчаночка» прозвучала пісня «Гімн Браному Полю», а Ірина Тернова з Василем Крижанівським виконали пісню «Ніч чесала темні коси», автором слів яких є Валентина Васильченко.

З приємними спогадами та словами подяки звернулася до присутніх директор КЗ «Публічна бібліотека» Галина Добровольська.

Книга «У полоні мальв» надрукована у видавництві ТОВ «Юрка Любченка», директором якого є наш земляк, уродженець с. Хохітва  Юрій Любченко, за підтримки та сприяння депутата Київської обласної ради Арташеса Татояна та депутата Богуславської міської ради Руслана Даценка.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень