A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Перший (зональний) тур Всеукраїнського конкурсу "Учитель року"

Дата: 25.11.2020 12:30
Кількість переглядів: 133

Відповідно до наказу соціально-гуманітарного управління від 11.11.2020 року № 47 «Про проведення першого (зонального) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» в номінаціях «Українська мова та література» та «Математика», а також з метою виявлення й підтримки творчої праці педагогічних працівників області, розвитку їхньої професійної компетентності, популяризації педагогічних здобутків 25 листопада відбувся зональний етап конкурсу «Учитель року – 2021» в номінаціях «Українська мова та література» та «Математика».

У конкурсних випробуваннях першого туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року–2021» в номінації «Українська мова та література»» взяли участь 4 педагогічних працівники Білоцерківського району, Богуславської ОТГ, Васильківського професійного ліцею, в номінації «Математика» - 4 педагогічних працівники Богуславського району, Богуславської ОТГ, Медвинської ОТГ.

Конкурс відбувався в дистанційному режимі  з використанням сервісу Google Meet. Педагоги-конкурсанти  проходили комп'ютерне on-line тестування, а також демонстрували методичну майстерність з реалізації власної педагогічної ідеї.

На основі рейтингу, укладеного за загальною кількістю балів, одержаних під час конкурсних випробувань туру, членами  журі  виставлено бали та ознайомлено з результатами випробувань всіх учасників.

За загальною кількістю балів у І (зональному) турі Всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2021» у номінації «Українська мова та література» та "Математика" маємо такі результати:

Переможці першого (зонального) туру «Учитель року-2021»

У номінації «Українська мова та література»:

Капшученко Леся Володимирівна, вчитель Богуславського академічного ліцею №1 Богуславської  міської ради Київської області.

 

У номінації «Математика»:

Хмельова Ольга Іванівна, вчитель Богуславського академічного ліцею №1 Богуславської  міської ради Київської області.

Лауреати першого ( зонального) туру «Учитель року–2021»

У номінації « Українська мова  та література»:

Іваницька Марина Володимирівна, викладач комунального навчального закладу Київської обласної ради « Васильківський професійний ліцей»;

Голуб Олександра Вікторівна, вчитель Острійківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Білоцерківського району;

Роїк Юлія Миколаївна, вчитель Піщанського навчально–виховного об’єднання «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів–дитячий садок.

 

У номінації «Математика»:

Ткаченко Наталія Вікторівна, вчитель Медвинського ліцею Медвинської сільської ради Київської області;

Горовенко Антон Олексійович, вчитель Хохітвянської гімназії Богуславської міської ради

 

Учасники першого (зонального) туру «Учитель року–2021»

У номінації «Математика»:

Ломако Валентина Федорівна, вчитель Вільховецької гімназії Богуславського району Київської області

 

Дякуємо усім учасникам за участь у конкурсі, а переможцям бажаємо натхнення, оптимізму у подальших конкурсних випробуваннях.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень