A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Фестиваль-конкурс народної хореографії «З Танцем в Серці»

Дата: 08.06.2021 11:49
Кількість переглядів: 101

05 червня 2021 року Зразковий хореографічний колектив «Богуславка» Комунального закладу «Богуславська школа мистецтв» Богуславської міської ради взяв участь у Першому відкритому фестивалі-конкурсі народної хореографії «З Танцем в Серці»!

Голова журі конкурсу - заслужена артистка України, голова Київського обласного осередку Національної спілки хореографів України ВІРА СИНЄОК.

Конкурс тривав цілий день в Національному музеї народної архітектури і побуту України, музей під відкритим небом «Пирогово» у Києві.

"Богуславка" представила на розгляд журі два танці: «Карпатські усмішки»  (середня група), які вибороли 1 місце, та «Підківочки» (старша група), що отримали 2 місце!

Того ж дня, увечері, їдучи в автобусі додому після конкурсу, ансамбль взяв участь в дистанційному Міжнародному фестиваль-конкурсі дитячої та юнацької творчості «Світ у твоїх долонях», що проходив у два тури. Другий тур проводився онлайн в прямій трансляції.

На цьому конкурсі колектив «Богуславка» представив відео з танцями «Підківочки» та «Молдавський танець».

Керівники, батьки та учні через онлайн-зв'язок у телефонах, слухали зауваження та пропозиції від професійного журі конкурсу - Володимира Білошкурського та Светлани Шалапи! На нашу радість Зразковий хореографічний колектив «Богуславка» отримав ГРАН-ПРІ XV Дистанційного Міжнародного фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості «Світ у твоїх долонях»!

Вітаємо учнів, батьків та викладачів! Так тримати! Праця, дружба, любов творить великі справи! 

                   

                   

                   


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень