A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Лекторій-концерт

Дата: 20.10.2020 10:16
Кількість переглядів: 111

Нещодавно в Богуславській школі мистецтв, з дотриманням необхідних протиепідемічних заходів, відбувся лекторій-концерт, приурочений творчості відомого українського композитора, педагога, музичного редактора Юрія Сергійовича Щуровського, який увійшов в історію української музичної культури як один з яскравих, самобутніх і активних її творців.

Чудова творча атмосфера панувала протягом всього концерту, який пройшов на одному подиху. У живому виконанні звучала музика митця, яку продемонстрували учні фортепіанного відділу Кравцова Марія, Артеменко Лідія, Беззубець Ліана, Артеменко Анна, Киричок Дарина, Артеменко Любомир, Карабіненко Аріна, Татоян Ані, Прокопець Настя, Добренко Ольга, Моргун Вероніка, Бондаренко Віра, Іванченко Максим та викладачі Казуткіна В. І., Дроздова І. О., Павліченко Л. О., Дробязко В. П. Виступи юних музикантів показали, наскільки вони захоплені своєю справою, яке важливе місце займає в їх житті музика, адже так щиро ділились вони з глядачами своїми досягненнями, натхненням, музичними думками та настроями. Напевно саме зараз класична музика нам потрібна як ніколи. Вона як ковток свіжого повітря, надає сили, знімає емоційне напруження, допомагає радіти життю та надихає на нові звершення.

Чудова осіння композиція, яку майстерно виготовили викладачі художнього відділу Табачкова Н. П. та Мацько О. В. налаштувала на творчий лад, позитивні, щирі емоції, технічна ж підтримка Руденко А. О. створила святковий, урочистий настрій. Відтак, усі виконавці та слухачі отримали хвилини радості та душевної насолоди. Любіть мистецтво, бо це – земна краса нашого творіння!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень