A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

11 вересня 2021 року у Богуславській територіальній громаді відзначили День фізичної культури і спорту в Україні «СПОРТ для ВСІХ».

Дата: 13.09.2021 10:10
Кількість переглядів: 97

11 вересня 2021 року у Богуславській територіальній громаді святкували День фізичної культури і спорту в Україні «СПОРТ для ВСІХ». Святкування розпочалось з масового забігу в рамках Всеукраїнського забігу з легкої атлетики в пам’ять про загиблих воїнів “ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ” та Міжнародної факельної естафети «ВСЕСВІТНІЙ БІГ МИРУ ЗАРАДИ ГАРМОНІЇ». У масовому забігу взяли участь: учні Богуславського академічного ліцею № 1, Богуславського ліцею № 2, Богуславського НВО "Ліцей № 3 - МАН", Хохітвянської гімназії, студенти Богуславського гуманітарного фахового коледжу, Богуславського вищого професійного училища сфери послуг та Богуславського центру професійно-технічної освіти. 

По завершенню забігу для учасників та гостей свята на площі Ярослава Мудрого в м. Богуслав проведено флешмоб, культурно-освітню акцію «Майбутнє України – здорова нація!», спорт-кросворд та презентаційно-показові виступи різних видів спорту. Також всі бажаючі мали змогу залишити побажання Україні та Богуславській громаді  написавши побажання на «капсулі часу».

Заступник голови Богуславської міської ради Олександр Салата та помічник депутата Київської обласної ради Арташеса Татояна Олександр Чижевський привітали спортсменів та вручили їм грамоти і цінні подарунки. Для переможців масового забігу в рамках Всеукраїнського забігу з легкої атлетики в пам’ять про загиблих воїнів “ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ” та Міжнародної факельної естафети «ВСЕСВІТНІЙ БІГ МИРУ ЗАРАДИ ГАРМОНІЇ» Олександр Чижевський вручив сертифікати на придбання товарів у спортивному магазині.

Святкування Дня фізичної культури і спорту продовжили футбольні змагання на стадіоні «Колос» та спортивно-родинне свято «Мама, тато, я – дружні спортивна сімя».

Цього ж дня на базі дитячого оздоровчого закладу «Чайка» проведено турнір з пляжного волейболу.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень