A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Обласний етап Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!»

Дата: 10.02.2021 09:57
Кількість переглядів: 127

У січні 2021 року відбувся обласний етап Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої!». Традиційно юні митці Київщини активно і творчо прославляли  «ідею Соборності України», творчість Тараса Шевченка, минуле, сучасне і майбутнє українського народу.

До участі в конкурсі було подано 200 робіт у номінаціях: «Декоративно-ужиткове мистецтво» та «Образотворче мистецтво». Переважна більшість конкурсних творів була присвячена Україні, історичним подіям, природі рідного краю. У порівнянні з минулими роками спостерігається тенденція до зменшення кількості робіт на шевченківську тематику, яка представлена кількома портретами поета та ілюстраціями до його творів. Натомість цього року були роботи, присвячені 150-річчю від дня народження Лесі Українки. Роботи учасників виставки характеризувалися творчим пошуком цікавого рішення художнього образу, сміливістю використання нових форм та декоративних засобів його вираження,  виявленням  дитячої фантазії та винахідливості. У роботах помітно вплив керівників гуртків, які постійно корегують творчу діяльність вихованців, тактовно допомагаючи дітям у виконанні поставленої задачі, розвиваючи в них здібність вибирати тему, дбати про способи виготовлення виробу з того чи іншого матеріалу, художні засоби створення образу.

За рішенням журі було обрано 10 робіт-переможців (5 робіт з номінації «Образотворче мистецтво» та 5 робіт з номінації «Декоративно-ужиткове мистецтво), які будуть представляти Київську область на всеукраїнському етапі Конкурсу.

Також члени журі серед усіх експонатів обрали роботи, які посіли ІІ і ІІІ місця. Учениця класу "Гончарство" КЗ "Богуславська школа мистецтв" БАЧЕНКО АЛЬОНА (викладач Спасьонова Я. С.) виборола на конкурсі третє місце! 
Вітаємо нашу учасницю та її педагога!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень