A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Вітаємо ансамбль бандуристів «Вишневий цвіт» з перемогою

Дата: 01.02.2021 09:50
Кількість переглядів: 109

За підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України та Міжнародного благодійного фонду "Соняшник" 30 січня 2021 року у Києві відбувся Міжнародний дистанційний фестиваль-конкурс дитячої, учнівської та студентської творчої молоді «Соняшник»! Метою цього заходу було створення можливості творчого спілкування для дітей і молоді, розкриття нових талантів, популяризація сучасної української культури, взаємозбагачення міжнаціональних культурних традицій.

Не зважаючи на карантин ми продовжуємо брати участь в різноманітних заходах та конкурсах! У номінації вокально-інструментальна змішана вікова категорія ансамбль бандуристів «Вишневий цвіт» Комунального закладу «Богуславська школа мистецтв» виборов почесне І місце та отримав дипломи (керівник заслужений працівник культури С. Ю. Задоя, концертмейстери О. М. Степаненко та Л. М. Фастовець). 

Крім того, організатори конкурсу  відзначили викладачів ансамблю почесними грамотами за особистий професійний внесок в підготовку та розкриття нових талантів.
Колектив дякує за підтримку шановним батькам, за професійний відеозапис конкурсної програми сім’ї Віктору та Наталії Горянських, за озвучення – викладачу школи А. О. Руденку. 

Вітаємо ансамбль з перемогою та бажаємо подальших творчих успіхів!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень