A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Звіт за 23-29 серпня

Дата: 30.08.2021 09:22
Кількість переглядів: 118

У звітний період, з 23 по 29 серпня 2021 року, соціально-гуманітарним управлінням ВК БМР було здійснено наступні заходи:

начальником управління видано 1 нормативно-правовий акт;

на прийомі була 1 особа;

спеціалістами управління опрацьовано 27 листів вхідної документації, надано 37 відповідей, підготовлено та надіслано статистичну звітність до департаментів;

заключено 18 договорів та підписано 1 додаткову угоду;

здійснено виплату заробітної плати за серпень 2021 року.

23 - 24 серпня працівники управління взяли участь у заходах з нагоди Дня Державного прапора України та 30 річниці Незалежності України.

29 серпня взяли участь в заході з нагоди Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

 

Відділом соціального захисту населення:

  • прийнято та передано до Богуславського відділу УСЗН Обухівської РДА для подальшого опрацювання:

- 27 заяв з необхідними документами для призначення різних видів допомог та сформовані електронні справи,

- 13 заяв з необхідними документами для призначення пільг на житлово – комунальні послуги та сформовані електронні справи.

- 18 заяв з необхідними документами для призначення житлової субсидії та сформовані електронні справи.

- 6 заяв на оздоровлення від осіб, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС;

- 3 заяви на надання соціальних послуг Центром надання соціальних послуг. По ним зроблено запити до Богуславського відділу УСЗН Обухівської РДА та до ЦПМСД.

  • направлено договір на підписання для відшкодування витрат за надані телекомунікаційні послуги АТ «Укртелеком» пільговим категоріям громадян.
  • узагальнено інформації для створення соціального паспорта громади.
  • проведено 4 обстеження та складено акти на предмет спільного проживання заявника та особи, яка потребує догляду для призначення компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги на непрофесійній основі та житлової субсидії.

 

Щодня начальником відділу освіти проводилась робоча он-лайн нарада з актуальних питань щодо організації початку нового навчального року та вакцинації працівників закладів освіти.

25,27-28 серпня проведено засідання тарифікаційної комісії відділу освіти;

26 серпня делегація освітян взяла участь в діалоговій платформі «ОСВІТА КИЇВЩИНИ: ВИКЛИКИ. СТРАТЕГІЇ. ТРАНСФОРМАЦІЇ».

 

Протягом тижня начальником відділу культури, молоді та спорту проведено 2 робочі наради з керівниками комунальних закладів культури з метою гідного відзначення:

  • 30-ї річниці Незалежності України та Дня Богуславської громади (23 серпня);
  • Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України; щодо організації початку нового навчального року в КЗ «Богуславська школа мистецтв» та вакцинації працівників закладу (27 серпня).

27 серпня спеціаліст відділу взяла участь у навчанні на тему: «Розвиток національно-патріотичного виховання молоді в територіальних громадах в умовах децентралізації», яке проходило на базі Всеукраїнського молодіжного центру у м. Київ.

27 серпня начальник відділу відвідала місця поховань загиблих захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, з метою встановлення зменшених копій Державного Прапора України на могилах (12 могил, які знаходяться на території Богуславської громади).

Розроблений загальний план заходів комунальних закладів культури на наступний тиждень.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень