A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

22 червня щороку вся наша Україна відзначає сумну дату — День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни.

Дата: 22.06.2021 16:10
Кількість переглядів: 103

22-е червня 1941 року, 4.00 ранку, мить…, шквал крові, болі і смерті . Він тривав кілька довгих років, одних із найдовших років у житті тих, кому вдалося пережити весь цей жах на нашій землі. А багатьом не вдалося...

Страшне слово «війна» увірвалося в життя людей. Затамувавши подих, слухали вони урядове повідомлення про напад фашистської Німеччини. Важко передати, якою трагедією для них був перший день війни. Але і в ті червневі дні всі вірили, що ворог буде розбитий і перемога буде. Сьогодні вже мало залишилося серед живих тих, хто зі зброєю в руках захищав тоді нашу країну. З кожним роком їх невблаганно стає все менше і менше. Та всі, хто здобував Перемогу, навічно залишаться у вдячній пам’яті нащадків, а спомин про них передаватиметься з покоління у покоління.

 Згідно Указу Президента України щорічно, 22 червня, в Україні проводяться пам’ятні заходи з нагоди Дня скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні.

Сьогодні, 22 червня, голова Богуславської міської ради Віталій ХОМЕНКО, перший заступник міського  голови Олександр САЛАТА, заступник міського голови Олександр ГОГУЛЯ, секретар Богуславської міської ради Владислав ШПАК, помічник депутата Київської обласної ради Арташеса Татояна Олександр ЧИЖЕВСЬКИЙ, начальник соціально-гуманітарного управління ВК БМР Оксана ПОЛІЩУК, начальник відділу культури, молоді та спорту соціально-гуманітарного управління ВК БМР Тетяна КУЦЕНКО вшанували пам'ять  жертв війни в Україні покладанням квітів до Меморіалу Слави та хвилиною мовчання.  Цей день нагадує нам про всіх загиблих в боях, закатованих у нацистській неволі, померлих у тилу від голоду та поневірянь.

Ми сумуємо за всіма, хто ціною свого життя виконав святий обов'язок, захищаючи в ті суворі роки нашу Батьківщину.

Богуслав новини 22 06 2021 День скорботи і вшанування пам`яті жертв війни в Україні


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень