A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

ЗНО з української мови та літератури, української мови

Дата: 02.06.2021 08:57
Кількість переглядів: 108

Сьогодні, 01 червня 2021 року, випускники закладів загальної середньої освіти Богуславщини та всі бажаючі, хто планує вступати до закладів вищої освіти, мали змогу пройти ЗНО з української мови та літератури та української мови.

У 2021 році на ЗНО з української мови та літератури зареєструвався 291 учасник, з української мови – 134.

На території громади для проведення ЗНО з даного предмету було створено 3 пункти (Богуславський академічний ліцей №1 – 1 пункт та КЗ КОР "Богуславський гуманітарний фаховий коледж імені І.С.Нечуя-Левицького – 2 пункти), на яких задіяно 29 аудиторій та залучено 79 працівників.

Враховуючи умови прийому до закладів вищої освіти, учасники попередньо обирали яку сертифікаційну роботу будуть писати, відповідно і було здійснено розподіл на пункти.

Протягом часу, який передбачено для написання ЗНО (150 хв. – укр.мова та 210 хв. – укр. мова та літ.), учасники виконували тестові завдання, надавали письмові відповіді.

За даними, наданими відповідальними за пункти ЗНО для написання тестування з української мови з’явилося 40 осіб, з української мови та літератури – 267, що становить 72 % від загальної кількості зареєстрованих. 1 учасник був недопущений до пункту, через відсутність документа, який посвідчує особу.

Учасники, які не змогли взяти участь в основній сесії ЗНО через причини, які не залежали від їх дій та волі, та на які вони не можуть вплинути, можуть надати заяву на участь у додатковій сесії.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень