A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Звіт за 16-22 серпня

Дата: 23.08.2021 08:31
Кількість переглядів: 109

У період 16-22 серпня  соціально-гуманітарним управлінням ВК БМР було здійснено наступні заходи:

начальником управління видано 8 нормативно-правових акти;

на прийомі була 1 особа;

спеціалістами управління опрацьовано 29 листів вхідної документації, надано 38 відповідей, підготовлено та надіслано статистичну звітність до департаментів;

заключено 35 договорів та підписано 1 додаткову угоду;

16 серпня проведено другий етап конкурсу на зайняття вакантної посади керівника комунальної установи «Центр надання соціальних послуг»;

18 серпня начальник управління та начальник відділу освіти взяли участь у засіданні сесії Богуславської міської ради;

19 серпня начальники структурних підрозділів (відділу освіти, відділу культури молоді та спорту та відділу соціального захисту населення) взяли участь у засіданні «робочої групи» по стратегії розвиту громади.

 

Відділом соціального захисту населення:

  • прийнято та передано до Богуславського відділу УСЗН Обухівської РДА для подальшого опрацювання:

- 15 заяв з необхідними документами для призначення різних видів допомог та сформовані електронні справи;

- 3 заяви з необхідними документами для призначення пільг на житлово – комунальні послуги та сформовані електронні справи.

- 16 заяв з необхідними документами для призначення житлової субсидії та сформовані електронні справи.

- 10 заяв на оздоровлення від осіб, які постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС, та передано до Богуславського відділу УСЗН Обухівської РДА.

- 3 заяви на надання соціальних послуг Центром надання соціальних послуг. По ним зроблено запити до Богуславського відділу УСЗН Обухівської РДА та до ЦПМСД.

  • підготовлено договір для відшкодування витрат за надані телекомунікаційні послуги АТ «Укртелеком» пільговим категоріям громадян.
  • узагальнено інформації для створення соціального паспорта громади.
  • взято документи для видачі посвідчення особи з інвалідністю внаслідок війни – 1 особа, видачі посвідчення постраждалого від ЧК – 1 особа, посвідчення дитини з інвалідністю – 1особа та передано до Богуславського відділу УСЗН Обухівської РДА.
  • проведено 6 обстежень та складено акти на предмет спільного проживання заявника та особи, яка потребує догляду для призначення компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги на непрофесійній основі.
  • здійснено підготовку до засідання комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати.

Щодня начальником відділу освіти проводилась робоча он-лайн нарада з актуальних питань щодо організації початку нового навчального року та вакцинації працівників закладів освіти.

17 серпня проведено робочу нараду щодо організації освітнього процесу в опорних закладах та їх філіях;

19 серпня начальник відділу освіти взяв участь у засіданні комісії виконавчого комітету Богуславської міської ради;

20 серпня відбулося засідання колегії відділу освіти.

Відділ культури молоді та спорту :

Протягом підзвітного періоду працівники комунального закладу «Музеї історії Богуславщини» провели 4 тематичні екскурсії. Також здійснили підбір і викладку експонатів у новоствореній експозиції музею історії Богуславщини. Прибирали території музею Марка Вовчка та музею історії Богуславщини.

14 серпня відбулася зустріч  з колективом Національного меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні – Музею Революції Гідності для обміну професійним досвідом.  Працівники музею історії Богуславщини ознайомили колег з експозиціями музею  Марка Вовчка, музею історії Богуславщини, музею народних помислів «Кам’яниця». Провели гостей містом, ознайомили їх з історичними, архітектурними  та природними екскурсійними об’єктами.

15 серпня 2021 року біля Музею-садиби Марка Вовчка відбулися літературні читання приурочені до 136-ї річниці переїзду Марка Вовчка до Богуслава. Урочисто оголошено результати літературного конкурсу  «Богуславська мініатюра» та проведено літературні читання оповідань переможців літконкурсу та власних творів митців Богуславщини. У конкурсі брали участь автори з усієї України – з Києва та Київської області, Львівщини, Луганської, Донецької, Івано-Франківської, Тернопільської, Дніпропетровської, Житомирської, Кіровоградської, Херсонської, Чернівецької, Хмельницької областей. Примітно, що цьогоріч твори подали двоє учасників із Богуслава. В результаті конкурсна комісія отримала на розгляд 29 творів – есеїв, оповідань, новел тощо. Переможці отримали призи від відділу культури,  садиби «Два коти», літературної ініціативи «Екзистенц_і_я», Музею історії Богуславщини, Євгена та Олени Пузатків (богуславських екскурсоводів та авторів блогу про подорожі).

Працівники комунального закладу «Богуславська школа мистецтв» протягом тижня підготували заклад до нового навчального року.

В бібліотеках комунального закладу «Публічна бібліотека» проведено: фольклорна мандрівка «От і Спас, йде вже літечко від нас» (бібліотеки-філії сіл: Ісайки, Розкопанці, Хохітва та Вільхівець), літературна сторінка "Чарівна сила простоти" /до 100-річчя від д.н. Миколи Зарудного (міська бібліотека для дорослих).

20 серпня о 17:00 год. Тептіївській старостинський округ гостинно зустрічає жителів громади на святковому заході до Дня села.

У комунальних закладах культури розпочався комплекс заходів до Дня державного Прапора України та 30-ї річниці Незалежності України, а саме:

підготовлені та влаштовані книжково-ілюстративні виставки-презентації «Прапор України - прапор миру, гідності і волі» (КЗ «Публічна бібліотека»);

19 серпня в міській бібліотеці-філії для дітей відбувся історично-поетичний марафон «Незалежна і єдина, рідна ненька Україна» (КЗ «Публічна бібліотека»); 

21 серпня о 17:00 год. на території базового комунального спортивного закладу «Колос» відбудеться спортивне родинне свято «Тато, мама, Я – спортивна сім’я»;

22 серпня о 10:00 год. у міській бібліотеці-філії для дорослих відбудеться відкритий регіональний шаховий турнір (організатори заходу: БКСЗ «Колос» та КЗ «Публічна бібліотека»);

22 серпня о 13:30 год. у міській клубній філії відбудеться відкритий регіональний турнір з настільного тенісу (організатори заходу: БКСЗ «Колос» та БККЗ «Будинок культури».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень