A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

19 серпня у міській бібліотеці-філії для дітей відбувся цікавий історично-поетичний марафон «Незалежна і єдина, рідна ненька Україна» з нагоди відзначення 30-ї річниці Незалежності України

Дата: 19.08.2021 16:09
Кількість переглядів: 138

Є дати, які укріплюють нації, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їх числа, безсумнівно, відноситься і День Незалежності України, що відзначається щорічно 24 серпня.

Напередодні 30-ї річниці  Незалежності України у міській бібліотеці-філії для дітей відбувся цікавий історично-поетичний марафон «Незалежна і єдина, рідна ненька Україна», під час якого присутні ознайомилися з історією  створення та розбудови власної незалежної держави та взяли участь у вікторині. Учасники заходу Ткалич Софія, Глущак Аліна, Підопригора Богослав, Тіхопой Вікторія, Бабій Софія, Фастовець Поліна та Стасюк Анастасія декламували патріотичні вірші по неньку-Україну.

По завершенню заходу дітей пригощали смаколиками та яблуками, які символізують сьогоднішнє християнське свято: Яблучний спас.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень