A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Результати фестиваль-конкурсу декоративно-ужиткового мистецтва "Великоднє сяйво"

Дата: 01.06.2021 08:09
Кількість переглядів: 120

Минає черговий навчальний рік, який не зважаючи ні на що, був хорошим і результативним для учнів художнього відділу КЗ «Богуславська школа мистецтв». З 10 по 24 квітня 2021 р. у с. Манжосівка Чернігівської області в КЗ „Центр культури та дозвілля” проходив офлайн формат, а паралельно з 10 по 19 квітня і онлайн формат   VI Всеукраїнського фестивалю-конкурсу декоративно-ужиткового мистецтва „Великоднє Сяйво – 2021", у якому брали участь близько 200 учасників у п’яти номінаціях та п’яти вікових категоріях. Серед них були і семеро юних митців з Богуславщини: Михайлова Анастасія (викладач Табачкова Н. П.), Коваленко Юлія (викладач Мацько О. В.), Тржцинська Софія, Баченко Альона, Яковенко Злата, Лінська Владислава, Малімон Ігор (викладач класу «Гончарство» Спасьонова Я. С.).

На розсуд компетентного журі у складі членів Національної спілки художників України та Національної Спілки майстрів народного мистецтва України було представлено понад 250 робіт, а люди з Богуслава, України і, навіть, з закордону віддавали свої голоси в онлайн-голосуванні за роботи українських учасників, які їм сподобались.
За результатами оцінювання журі у номінації «Малюнок» Коваленко Юлія стала лауреатом ІІ ступеню, у номінації «Сучасна писанка» Баченко Альона лауреат ІІІ ступеню, Лінська Владислава лауреат ІІ ступеню, Яковенко Злата лауреат ІІ ступеню, Малімон Ігор лауреат І ступеню.
За результатами онлайн-голосування Всеукраїнського етапу конкурсу у номінації «Малюнок» Коваленко Юлія посіла ІV місце, а Лінська Владислава – І місце  у номінації «Сучасна писанка» і обидві учасниці потрапили на Міжнародну платформу онлайн конкурсу, де змагалися з представниками Туреччини, Литви, Австрії та Італії. На Міжнародній онлайн платформі конкурсу робота Лінської Владислави виборола І місце. Але і це ще не все! Робота Малімона Ігоря (8 років) «На столі духмяна паска, а круг неї писанки…», що посіла перше місце в Україні, була представлена на міжнародному фестивалі «Українські фестини в Туреччині» в рамках Міжнародного україно-турецького фестивалю-зустрічі «Star of Turkey» і стала дипломантом у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво». Всі учасники конкурсу отримали памятні відзнаки і дипломи конкурсу.
Щиро вітаємо наших юних митців і викладачів! Бажаємо натхнення і подальших творчих успіхів!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень