A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Ще мить, і в казкову країну юності поважно вирушать випускники...

Дата: 28.06.2024 15:40
Кількість переглядів: 89

Фото без описуСьогодні, 28 червня 2024 року ще для одного покоління випускників розпочинається доросле життя.

Надважливу сторінку свого життя перегорнули ліцеїсти - 91 випускник 11-х класів закладів освіти Богуславської міської ради. Як результат наполегливої праці, міцних знань, високого інтелекту та сили волі 16 випускників нагороджено медалями: 13 – золотими і 3 – срібними. Високий рівень підготовки своїх випускників показали Богуславський академічний ліцей № 1 (8 золотих і 2 срібні медалісти), Богуславське НВО "Ліцей №3- МАН" (4 золотих і 1 срібна медаль),   Богуславський ліцей №2  - 1 золота медаль.  

Шановні випускники! Прийміть найщиріші вітання з нагоди вручення документів про здобуття повної загальної середньої освіти.

Вам довелося пройти нелегкий шлях до знань, ви змогли підкорити дистанційне навчання в умовах коронавірусу, здобували знання в укриттях під час «повітряних тривог», готувалися до уроків під час блекаутів, досягали високих результатів на конкурсах, олімпіадах,  постійно вдосконалювалися, розвивалися. Вам все вдалося і ми вами пишаємось!

Бажаємо вам, щоб скоріше над нашими головами засяяло сонечко на мирному небі! Щоб ваші мрії та плани збувались. Щоб ви зробили правильний вибір і обрали не просто професію, а улюблену та потрібну справу, яка стане вашою самореалізацією. Нехай доросле життя буде успішним, а кожні двері, куди вам доведеться постукати, відчиняються!

З початком нового дорослого життя. У добру путь, випускники 2024 року!

 

Начальник управління Оксана ПОЛІЩУК

Начальник відділу освіти Ольга ДУХАН


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень