A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

«Освіта без бар’єрів»

Дата: 31.08.2021 16:58
Кількість переглядів: 110

31 серпня 2021 року, напередодні початку нового навчального року, освітяни Богуславщини зібрались на традиційну серпневу конференцію, яка в цьому році проходила у формі діалогової платформи «Освіта без бар’єрів». Головною метою даного заходу було обговорення шляхів реалізації освітніх реформ, зокрема формування спроможної освітньої мережі, забезпечення якісного харчування та створення освітньої безбар’єрності.

У заході взяли участь керівники закладів та установ освіти Богуславської міської ради, спеціалісти та методисти відділу освіти управління.

До участі у роботі діалогової платформи були запрошені начальник соціально-гуманітарного управління ВК БМР Оксана Поліщук та генеральний директор ТОВ «ДОЗ СТ «Чайка» Світлана Резніченко.

З вітальним словом до присутніх звернулась начальник відділу освіти Ольга Духан, яка привітала всіх з початком навчального року та ознайомила з пріоритетними напрямками які будуть обговорені в ході діалогу.

Оскільки наразі актуальним питанням є забезпечення дітей якісним харчуванням, до слова було запрошено надавача послуг – Світлану Олександрівну Резніченко. Під час свого виступу Світлана Олександрівна зосередила увагу присутніх на законодавчій базі, оновленому меню та впровадженні системи НАССР, ознайомила із нововведеннями в харчуванні та надала відповідні рекомендації.

Далі захід продовжився у форматі діалогу. Начальник відділу освіти, проаналізувала зміни, які відбулися в освітній мережі, звернула увагу на актуальні питання.

До обговорення долучились керівники закладів освіти, зокрема директор Богуславського академічного ліцею №1 виступила щодо впровадження в ліцеї профільного навчання шляхом створення мультипрофільних груп; директор Богуславського НВО «Ліцей №3 – МАН», ознайомила із роботою позашкільного відділу МАН на базі закладу (гурток «Робототехніка»); директор КУ «Інклюзивно ресурсний центр» зосередила увагу на важливості вчасного виявлення дітей з особливими освітніми потребами.

У підсумку зустрічі було визначено ТОПпріоритети, цілі та завдання, які ставлять перед собою освітяни Богуславщини в 2021/2022 навчальному році.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень