A A A K K K
людям з порушенням зору
Соціально-гуманітарне управління виконавчого комітету Богуславської міської ради

Підсумки I міжнародного фестивалю-конкурсу «Міжнародний музичний марафон».

Дата: 10.06.2021 08:14
Кількість переглядів: 108

У червні 2021 року відбувся I міжнародний фестиваль-конкурс «Міжнародний музичний марафон», що проходив  в  Харкові за підтримки асоціації музичних конкурсів України та Харківського обласного методичного центру культури і мистецтв. Висококваліфіковані члени  журі, до складу якого входили провідні фахівці та виконавці з Польщі, Чехії та України,  напружено працювали протягом кількох тижнів, визначаючи виконавський рівень учасників, адже змагання проходило в декілька етапів.

Наші учениці фортепіанного відділу Кравцова Марійка та Артеменко Лідія ретельно відслідковували кожен з них, щиро радіючи, коли проходили до наступного відбіркового туру, і були дуже щасливі, коли нарешті дійшли до фіналу! 

Заключний етап конкурсу відбувся 25 травня і став справжнім святом для дівчаток та їх викладача Дроздової Ірини Олександрівни, адже за рішенням журі обидві конкурсантки стали лауреатами 1 ступеню кожна в своїй віковій групі!!!

Загальне враження від конкурсу залишилось дуже позитивне. Уявіть собі сотні  юних обдарувань, вбраних по-святковому, ніби для виступу на престижній концертній сцені, котрі грають, співають у домашніх умовах, на своїх інструментах. Дивлячись на екран, слухаючи гру дітей, мимоволі ненадовго потрапляєш у затишну сімейну атмосферу: десь на ліжку лежить котик, десь почувся дитячий лемент, а хтось прикрасив інтер’єр рожевими кульками, які пасують до рожевого платтячка дівчинки… В усьому відчувається любов до дитини, бажання дати їй щось більше, аніж буденні речі. Саме любов до дітей, до музики, усвідомлення обов’язку перед майбутнім музичної професійної культури надихає небайдужих педагогів та талановитих учнів до участі в конкурсах у нових - дистанційних умовах. 

Колектив Комунального закладу «Богуславська школа мистецтв» з радістю вітає наших піаністок та їх викладача з отриманою перемогою і бажає подальших успіхів і нових досягнень!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень